Teollisuuden ja tuotannon henkilöstövuokraus

Mikäli etsit teollisuuden tai tuotannon henkilöstövuokrauspalvelua, me voimme olla avuksi. Meiltä löytyy kattava verkosto, jonka avulla löydämme ammattilaisia teollisuuden ja tuotannon haastaviin työvoimantarpeisiin. Meillä  on vankka kokemus teollisuuden ja tuotannon  henkilöstövuokrauksesta. 

Henkilöstövuokraus / Teollisuus ja tuotanto

Teollisuuden ja tuotannon aloille on toisinaan hankala saada ammattitaitoista ja pysyvää työvoimaa. Me olemme ymmärtäneet ongelman ja siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin henkilöstövuokrauksen tueksi.

Henkilöstövuokrauspalvelumme kautta olemme työllistäneet teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia. Mikäli teillä on tarvetta osaaville työntekijöille, olkaa meihin yhteydessä, autamme mielellämme!

Henkilöstövuokrauksen etu on, että asiakas voi täysillä keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Ruuhkahuipun yllättäessä autamme saamaan lisätyövoimaa, jolloin koko henkilöstön hyvinvointi kasvaa.

"Henkilöstövuokraus on nopea vastaus muuttuvan työvoiman tarpeisiin"

toimialat teollisuus ja tuotanto

Ymmärrämme teollisuuden muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoiman saatavuuden.

Tarjoamme henkilöstöpalveluita myös seuraaville aloille

henkilöstövuokraus helsinki

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

kiinteistö- ja huoltoalat (1)

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Yhteydenottolomake - jätä meille tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä