Rekrymarkkinointi

Rekrymarkkinoinnilla buustia rekrytointeihisi. Tarjoamme tehokkaat rekrytointimarkkinoinnin keinot palveluidemme yhteydessä tai erikseen.

Työntekijätyytyväisyys 4.5 |
4.5/5

Meihin luottaa jo +50 yritystä

Rekrymarkkinointi vie rekrytointisi uudelle tasolle

Rekrymarkkinoinnin voima piilee digitaalisten kanavien tehokkaassa hyödyntämisessä. Potentiaaliset työnhakijat tavoitetaan kohdennetuilla mainoskampanjoilla. Kuukausittain mainoksemme tavoittavat sadat tuhannet suomalaiset.

wellpack_henkilostopalvelut_casual_nainen_1

+3500

onnistunutta rekrytointia.

15

rekrytointikanavaa käytössä.

+300 000

tavoitettua henkilöä kuukausittain.

Unelmahakijoita rekrymarkkinoinnin avulla

Luova tiimimme herättää työpaikkasi eloon ja vie sen hakijoiden tietoisuuteen

Aloittaessamme rekrytointimarkkinoinnin, syvennymme asiakkaamme yrityksen toiminta-alueeseen ja brändi-identiteettiin. Tämän perusteella laadimme yhteistyössä asiakkaan kanssa strategian, joka määrittelee kohderyhmän ja mukauttaa viestinnän heidän tarpeisiinsa. Asetamme selkeät tavoitteet ja aikataulut kampanjalle.

Tapaamme asiakkaan kanssa ennen kampanjan aloittamista varmistaaksemme, että ymmärrämme heidän työpaikkakulttuurinsa ja tarpeensa. Tämä auttaa meitä räätälöimään kampanjan, joka houkuttelee parhaiten alan ammattilaisia.

Luomme työpaikkamainokset, jotka puhuttelevat kohderyhmää ja heijastavat asiakkaan brändiä. Työpaikkailmoitukset suunnitellaan visuaalisesti näyttäviksi ja jaetaan sosiaalisen median kanavissa laajan näkyvyyden saavuttamiseksi.

Hyödynnämme tietämystämme kohderyhmästä valitaksemme tehokkaimmat kanavat ja taktiikat, joiden avulla tavoitamme parhaiten halutun osaajaryhmän. Tavoitteenamme on luoda näkyvyyttä asiakkaan työpaikoille oikeiden ehdokkaiden parissa.

Seuraamme kampanjan tuloksia reaaliajassa ja teemme tarvittavia muutoksia maksimoidaksemme sen tehokkuuden. Tämä sisältää analyysin siitä, mitkä kanavat ja viestit toimivat parhaiten, sekä optimoinnin kampanjan kohdentamisessa ja viestinnässä.

Asiakkaalle raportoidaan säännöllisesti kampanjan edistymisestä, ja annamme suosituksia mahdollisista parannuksista tai lisätoimenpiteistä.

Kampanjan päätyttyä arvioimme kokonaistulokset, mukaan lukien hakijoiden laatu ja määrä sekä brändin näkyvyys ja vaikutus. Asiakkaalle annetaan raportti, jossa analysoidaan kampanjan onnistumista ja suositellaan jatkotoimia.

Keräämme asiakaspalautetta parantaaksemme jatkuvasti palveluitamme ja varmistamaan, että jokainen rekrymarkkinointikampanja vastaa asiakkaan odotuksia ja tavoitteita.

Rekrymarkkinoinnin tuomat hyödyt:

  • Tavoita oikeat henkilöt

    Tavoita oikeat osaajat kohdennetulla rekrymarkkinoinnilla

  • Lisää näkyvyyttä

    Moninkertaista työpaikkailmoitustesi lukija- ja hakijamäärä

  • Laajempi hakijakanta

    Laajenna hakijakantaasi ihannehakijoilla

  • Vahvempi työnantajamielikuva

    Paranna yrityksesi houkuttelevuutta työnantajana

Kiinnitä parhaiden tekijöiden huomio

Rekrymarkkinointi mahdollistaa sekä aktiivisten että passiivisten työnhakijoiden tehokkaan tavoittamisen näyttävillä, houkuttelevilla ja oikein kohdennetuilla kampanjoilla.

wellpack_henkilostopalvelut_casual_nainen_2
wellpack_asiantuntijat_1

Moninkertaista hakijamääräsi

Kohdennettun rekrymarkkinoinnin ansiosta työpaikkailmoituksen lukija- ja hakijamäärä moninkertaistuu jopa 10x kertaiseksi.

Temet-logo
"Siinä missä osaavan työvoiman löytäminen on ollut viime vuosina haastavaa, Wellpack onnistui siinä erinomaisesti."

Kalle Kataja,
Operatiivinen johtaja

Näy brändisi mukaisesti

Rekrymarkkinointi-palvelumme sisältää brändisi mukaisesti räätälöidyt laskeutumissivut ja mainoskampanjan. Työnantajamielikuvasi näyttää parastaan koko hakijapolun ajan.

wellpack_teollisuus_1

Usein kysytyt kysymykset:

Rekrymarkkinointi on strategia, jolla tavoitetaan sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat, tehdään heidät tietoisiksi avoimista työpaikoista ja houkutellaan heitä hakemaan. Se sisältää eri kanavissa toteutettavat toimenpiteet avoimen työpaikan markkinoimiseksi. Onnistunut rekrymarkkinointi kasvattaa hakijamääriä ja vahvistaa yrityksen brändiä sekä työnantajamielikuvaa.

Rekrymarkkinointi toimii laajentamalla työpaikan näkyvyyttä eri kanavissa, räätälöimällä markkinointistrategiat kohderyhmän mukaan ja yhdistämällä perinteiset työpaikkailmoitukset digitaalisiin kampanjoihin tavoittaen sekä aktiiviset että passiiviset työnhakijat tehokkaasti.

Meillä Wellpackillä rekrymarkkinoinnissa työpaikasta tehdään markkinointisuunnitelma. Se sisältää mm. somejulkaisut kohderyhmän käyttämillä kanavilla. Johdonmukainen julkaisusuunnitelma maksimoi ihmisten tehokkaan tavoittamisen.

Rekrymarkkinointi on kannattavaa, kun yritys rekrytoi säännöllisesti uusia työntekijöitä tai kun sen menestys perustuu pätevien henkilöiden löytämiseen ja palkkaamiseen. Rekrytointimarkkinoinnin voi ottaa osaksi markkinointitiimin työtä tai ulkoistaa henkilöstöalan ammattilaisille.

Contact-us-Dark-blue-Wellpack

Pyydä hinta-arvio ilman sitoutumista

Kerro meille henkilöstötarpeestasi - olemme sinuun pian yhteydessä hinta-arvion kanssa.

Invalid Email

Älä jätä rekrytointia sattuman varaan

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluidemme kautta näyt ja löydät parhaat työntekijät.