Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus

Henkilöstö vuokraus

Löydä kauttamme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus on helppoa kanssamme, autamme sinua menestymään. Toimimme tuotannon, teollisuuden, logistiikan, sekä kiinteistöpalvelu- että asiakaspalvelun aloilla.

Haluatko kuulla lisää meidän tarjoamista palveluista? Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää.

Miten meidän henkilöstövuokraus toimii?

Wellpack Oy henkilöstövuokrauspalvelut

Henkilöstövuokraus lähtee siitä, että ensin on kartoitettava huolellisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet avoimeen työpaikkaan hakeville henkilöille. Me haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan työprosessit, jotta voimme hankkia juuri hänen tarpeisiin sopivia työntekijöitä.

Kun meillä on tiedossa kriteerit, käynnistetään rekrytointiprosessi, jonka seurauksena esittelemme ehdokkaat asiakasyritykselle. Jotta sekä työnhakija että asiakasyritys ovat tyytyväisiä lopputulokseen, järjestetään valikoiduille hakijoille haastattelu asiakasyrityksessä. Asiakasyritys tekee lopullisen päätöksen palkattavasta työntekijästä.

Henkilöstöä vuokrattaessa suoritamme pääasiallisesti täsmähakuja. Näin varmistumme, että työntekijä on pätevä juuri kyseiseen avoimeen työtehtävään. Meillä on myös mahdollista pitää asiakkaita varten työntekijäpoolia, mikäli asiakkaan työvoiman tarve on nopeaa ja sesonkiluontoista.

" Meille henkilöstövuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihinkin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraus toimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla. "

henkilöstövuokraus iloinen työntekijä

Henkilöstövuokrauksen edut

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Se on oiva tapa säästää asiakkaan aikaa ja resursseja sen ydinprosesseja varten. Yrityksellä on mahdollisuus keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Henkilöstövuokraus sopii myös mainiosti, mikäli asiakkaan työvoimantarve on sesongeista riippuvaista tai tarvitaan nopealla aikataululla lisätyövoimaa. Pikaisissa työvoimatarpeissa tulee varmistua työvoiman osaamisesta ja tässä varsinkin osaavan henkilöstöpalvelualan yhteistyökumppanin merkitys korostuu.

Olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pidempiaikainen työvoiman tarve, meillä on tarjota ammattitaitoista työvoimaa eri tilanteisiin. Asiakasyrityksemme sijaitsevat pääasiallisesti Helsingissä ja Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää juuri teidän henkilöstötarpeista. Meidän osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään henkilöstövuokraukseen liittyvissä asioissa!

henkilöstövuokraus edut ja hyödyt

"Meille tärkeää on oppia tuntemaan jokainen asiakasyrityksemme hyvin, sillä tavoin voimme toimittaa juuri heidän tarpeisiin sopivaa henkilökuntaa."

Olemme henkilöstövuokrauksen ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

henkilöstövuokraus helsinki

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.
Lue lisää

henkilöstövuokraus helsinki

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.
Lue lisää

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Myynti ja asiakaspalvelu kävelevät käsi kädessä. Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.
Lue lisää

kiinteistö- ja huoltoalat (1)

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.
Lue lisää

Wellpack Oy -
Työtä ja työntekijöitä

 

SUORITETTUA REKRYTOINTIA KULUVANA VUONNA
TYÖNTEKIJÄÄ
LIIKEVAIHTO EDELLISELLÄ KAUDELLA

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää, avoinna oleva työpaikka kiinnostaa sinua tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi.