Etusivu > Toimialat > Taloushallinto

Taloushallinnon rekrytoinnit

Ratkaise taloushallinnon haasteet kanssamme. Wellpack auttaa sinua löytämään alan parhaat talentit.

Meihin luottaa jo +50 yritystä

Kauttamme taloushallinnon oikeat osaajat

Me toteutamme taloushallinnon laadukkaat toimihenkilörekrytoinnit pitkällä kokemuksella. Rekrytoimme asiakkaillemme kirjanpitäjiä, palkanlaskijoita, controllereita, laskentapäälliköitä, talouspäälliköitä, reskontranhoitajia, analyytikoita sekä muita taloushallinnon ammattilaisia.

wellpack_taloushallinto_1

Tunnistamme potentiaalin

Rekrytointiprosessin aloitus on suuri askel. Ulkoistamalla rekrytoinnin osittain tai kokonaan onnistumisprosentti kasvaa merkittävästi. Me tunnistamme potentiaalin ammattilaisen ja yrityksesi välillä.

Miksi ulkoistaa taloushallinnon rekrytointi Wellpackille?

Henkilöstömme on rekrytoinut taloushallinnon ammattilaisia jo 15 vuoden ajan. Meiltä löytyy vahvaa asiantuntijuutta taloushallinnon rekrytoinneista ja tunnistamme oikeat talentit yrityksesi tarpeeseen.

Rekrytointiprosessimme on asiakkaan kannalta rakentunut mahdollisimman vaivattomaksi. Me hoidamme työpaikkailmoitusten jakelun suosituimpiin kanaviin, rekrykampanjoinnin, hakijakarsinnan, teemme strukturoidut työhaastattelut, tarkistamme suosittelut sekä hankimme työvarusteet. Meidän kauttamme saat töihin valmiita ammattilaisia.

Wellpack on sitoutunut noudattamaan vastuullisen rekrytoinnin ohjesääntöjä ja kannamme kunniakkaasti sosiaalisen vastuun toiminnassamme.

Me tiedostamme hyvän työnantajamielikuvan merkityksen rekrytointien onnistuneessa läpiviennissä. Sen lisäksi, että tarjoamme työnhakijoille hyviä työpaikkoja, tarjoamme heille myös houkuttelevan ja miellyttävän hakijakokemuksen.

Tee loistava rekrytointipäätös

Henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluidemme kautta näyt ja löydät parhaat työntekijät.

Usein kysytyt kysymykset:

Rekrytoimme asiakkaillemme muun muassa HR:n, markkinoinnin, myynnin sekä palkkahallinnon asiantuntijoita, sekä muita asiantuntijatason henkilöitä tarpeesta riippuen.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista.

Contact-us-Dark-blue-Wellpack

Pyydä hinta-arvio ilman sitoutumista

Kerro meille henkilöstötarpeestasi - olemme sinuun pian yhteydessä hinta-arvion kanssa.

Invalid Email